personal_lotusstar

Kontakt

Gunilla Saupe och  Lisa Renberg– det är oss du träffar när du kommer till vår mottagning.

Kort om Lisa

Det är Lisa som sköter den dagliga administrationen och patientkontakterna via mejl och telefon. Lisa är ny administratör på mottagningen sedan januari 2021. Hon har tagit över efter Maria Mickelsbacka som innehaft denna post åren 2015-2021. 

Lisa är född och uppvuxen i Skellefteå. Hon är utbildad näringsterapeut och har arbetat inom hälsobranschen i olika roller de senaste 10 åren. Som ung spelade Lisa fotboll på elitnivå och har lärt sig vikten av återhämtning för att kunna prestera på topp.
Lisa älskar att resa och upptäcka nya saker. Hon har alltid varit nyfiken på livet och velat lära mer om hur vi människor fungerar. Hon är glad att få arbeta på mottagningen och vill vara med och bidra till att fler människor ska kunna påbörja sin egna hälsoresa.

Besöksadress:

Gunilla Saupes Läkarmottagning
Ynglingavägen 1, 6 tr
177 57 Jakobsberg

(Blå glasbyggnad intill Jakobsbergs pendelstation) Vi sitter på plan 6 inrymda i ett kontorshotell. En porttelefon med instruktioner sitter på väggen.

Postadress:

Gunilla Saupes Läkarmottagning
Ynglingavägen 1, 6 tr
177 57 Järfälla

Resväg med bil

Kör E18 och sväng av mot VIKSJÖ/JAKOBSBERG. Följ skyltarna mot VIKSJÖ genom rondeller (2 eller 3 beroende på om du kommer norr eller söderifrån).

Håll utkik efter en skylt på höger sida mot JAKOBSBERG JVSTN och sväng av där.

Vid T-korset ta vänster då är du på Ynglingavägen. Vår byggnad är den första på vänster sida.

3 tim gratisparkering i 4 plan finns i huset när du rundar byggnaden. Kör förbi ingången till huset och ta första vänster och sväng direkt in i parkeringshuset.

Kontaktformulär