mottagning

Kontakt

Gunilla Saupe och Maria Mickelsbacka – det är oss du träffar när du kommer till vår mottagning.

Kort om Maria

Det är Maria som sköter den dagliga administrationen och patientkontakterna via mejl och telefon. Maria har varit på mottagningen sedan jan 2015.

Maria är Diplomerad Kostrådgivare och erbjuder sina tjänster även till mottagningens patienter. Hon lade själv om kosten när hon var 23 år och har sedan dess praktiserat och utforskat kostens avgörande betydelse för hälsan. De senaste åren har hon lagt själ och hjärta i att bygga upp en ekologisk köksträdgård och är dels självförsörjande på grönsaker ca 8 mån om året och använder också odlingen som en stark länk till sitt inre ankare och lugn.

Hon är också djupt engagerad i och verksam inom personlig utveckling med fokus på kvinnors inre och yttre ledarskap.

Besöksadress:

Gunilla Saupes Läkarmottagning
Ynglingavägen 1, 6 tr
Jakobsberg

(Blå glasbyggnad intill Jakobsbergs pendelstation) Vi sitter på plan 6 inrymda i ett kontorshotell. En porttelefon med instruktioner sitter på väggen.

Postadress:

Gunilla Saupes Läkarmottagning
Ynglingavägen 1, 6 tr
177 57 Järfälla

Resväg med bil

Kör E18 och sväng av mot VIKSJÖ/JAKOBSBERG. Följ skyltarna mot VIKSJÖ genom rondeller (2 eller 3 beroende på om du kommer norr eller söderifrån).

Håll utkik efter en skylt på höger sida mot JAKOBSBERG JVSTN och sväng av där.

Vid T-korset ta vänster då är du på Ynglingavägen. Vår byggnad är den första på vänster sida.

3 tim gratisparkering finns i huset. Kör förbi ingången till huset och ta första vänster och sväng direkt in i parkeringshuset.

 

Kontaktformulär