Om Gunilla Saupe

Mitt intresse för medicin vaknade under tonåren. Intresset för komplementär medicin har funnits med från början. Under gymnasie- och studieåren fördjupade jag mitt intresse för läkeväxter och 1985 arbetade jag även på Norla som framställde antroposofiska läkemedel. Jag har arbetat ½ år inom hemtjänst samt varit vårdbiträde på tre olika sjukhus innan jag började mina medicinstudier. Jag utbildade mig till läkare i Tyskland 1986-1994.

Jag fördjupade mig i pediatrik, psykiatri samt gynekologi. Jag har alltid tyckt om att använda mina händer för yttre behandlingar.

Sedan 1986 har jag lärt mig olika former av massage/behandlingar; Presselmassage, Ayurvedisk massage, Thaimassage, Mikrokinesiterapi och Medicinsk laserbehandling.

Åren 2004-2005 utbildade jag mig till Resan-terapeut för Brandon Bays. Denna utbildning gav mig verktyg att bättre förstå hur det emotionella och fysiska är sammankopplade.

Jag har varit verksam som leg. Läkare i Sverige sedan 1996. 1996 till 2005 var jag skolläkare på ett flertal skolor vid sidan om min privata mottagning. Som skolläkare intresserade jag mig för rörelseträning och kost som är gynnsam vid dyslexi, ADHD etc. Sedan 2010 är min mottagning i Jakobsberg.

Jag har gått ett flertal kurser kring livsstil, kost och näring samt Levande föda. 2011 gick jag ett tre veckors Life Change Program vid Hippocrates Health Institute i Florida.

År 2008 gick jag en fortbildning för läkare kring sköldkörtelbehandling med NDT (Natural Desiccated Thyroid). Sedan dess har många patienter sökt mig för att få alternativ behandling vid hypotyreos. 

Åren 2008-2017 var jag konsultläkare på Vidarklinikens öppenmottagning i Norrköping.

Jag började med qigong 2007 och utbildade mig 2016-2018 till qigong terapeut inom Zhineng qigong.

gunilla

Prenumerera på nyhetsbrev och utskick

Prenumerera på nyhetsbrev och utskick

* obligatoriskt

För att vi ska få spara dina personuppgifter behöver du ge oss ditt samtycke. Samtycket gäller för vårt nyhetsbrev samt utskick om resor, kurser och föreläsningar Klicka för nedan

I varje utskick finns information hur du avregistrerar dig från kommande utskick. Under kontakt finner du vår integritetspolicy/