Gunillas musik

Musiken har varit en viktig del av mitt liv. Från13-19 års ålder var jag mycket engagerad i en kyrkokör. Jag har alltid sjungit när jag mått bra.

Hösten 2010 började jag ta gitarrlektioner via kulturskolan och en värld av klanger öppnade sig. I juni 2011 deltog jag i en kvinnokurs för ”Awakening women” på Korfu i Grekland. Gemensam sång var ett dagligt inslag liksom frigörande dans. Detta innebar en öppning för min musik. I anslutning till denna kurs började texter och sånger strömma till.

Själv har jag alltid tilltalats av lugn musik. Min musik är lugn, texterna är repetitiva och melodierna enkla. Sångerna handlar om vårt inre och bjuder in lyssnaren till att vända sig inåt och lyssna med själen. Mina sånger kommer ofta till mig på promenader eller när jag sitter med gitarren. För mig ger stunder med gitarren djup avkoppling.

Flera av mina lyssnare har uppmuntrat mig att spela in min musik. Härmed ett varmt tack till alla ni som stöttat och uppmuntrat samt på olika sätt möjliggjort mina CD produktioner. Jag har spelat in två CD skivor, ”Öppna dig hjärta” med svenska sånger och ”Songs for Inner Healing” med engelska sånger.

CD skivorna kan beställas för 150:- styck från vår mottagning. 

Jag har bla spelat vid födelsedagar och begravningar. Vill du boka mig för något event så kontakta mig. Jag ser fram emot att höra av dig.

 

GunillaGitarr
Songs for inner healing by GS
Öppna dig hjärta - GS CD

Prenumerera på nyhetsbrev och utskick

Prenumerera på nyhetsbrev och utskick

* obligatoriskt

För att vi ska få spara dina personuppgifter behöver du ge oss ditt samtycke. Samtycket gäller för vårt nyhetsbrev samt utskick om resor, kurser och föreläsningar Klicka för nedan

I varje utskick finns information hur du avregistrerar dig från kommande utskick. Under kontakt finner du vår integritetspolicy/